designed with passion

WEBSHOP LATEN BOUWEN

Wil jij je webshop zo uitgebreid mogelijk laten bouwen of ga je toch voor een standaard design. Bij Tamer Group hebben wij alles in huis om jou doelen te behalen en je wensen te vervullen.

Tamer Group

Een unieke webshop laten bouwen doe je bij Tamer Group

Als jij ook op zoek bent naar de juiste en unieke webshop voor je onderneming of je persoonlijke brand. Dan ben je bij Tamer Group aan het juiste adres. Wij hebben al met 9 jaar ervaring, meer dan 500 klanten tevreden mogen stellen met hun unieke design. Wil jij ook je webshop laten bouwen door ons ? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvend advies!

Gratis Adviesgesprek?

N

Al meer dan 1000 websites gebouwd

N

100% tevredenheidsgarantie

vanaf 995

Een basis webshop is een standaard methode om jouw online winkel van start te gaan. Hierin kun je al gelijk beginnen met het verkopen van jouw producten of diensten. Uiteraard bevat deze ook de benodigde standaard betaalmethoden.

vanaf 1495

Wil jij met je webshop net buiten de standaard mogelijkheden uitsteken of extra modules toevoegen. Dan is het premium pakket jouw keuze. Het is nu ook mogelijk om jouw website en webshop in één te presenteren en meer conversie te genereren.

vanaf 2295

Stel jij als ondernemer hoge eisen aan je webshop en wil je uitblinken met jouw design en functionaliteiten. Dan is de webshop op maat jouw ideaal. Jouw persoonlijke creatieve strateeg denkt in elke stap met je mee voor het beste resultaat.

laten we beginnen

Staat je idee er niet tussen?
Wij vinden een oplossing op al je wensen.