IT SOLUTIONS

ICT ONDERSTEUNING

Het onderhouden van je computer of mac kan soms aardig lastig zijn. Hoe zat het ook alweer met dat mailprogramma, heb ik nou een virus op mijn computer. Dit zijn allerlei vragen waar wij het antwoord op kunnen geven.

Computerhulp

Een probleem met je computer, laptop of mac? Krijg je soms rare meldingen of is je apparaat erg traag? Wij helpen je graag verder.

Draadloos internet

Een betrouwbare stabiele en beveiligde internetverbinding kan tegenwoordig als één van onze primaire levensbehoeften beschouwd worden. 

Virus en Spyware

Het komt nog steeds vaak voor dat men bestanden en data verliest door een virus op de computer. Dit soort virussen kunnen je apparaten op grote schaal beschadigen. 

Hulp op afstand

Ervaar je problemen met jouw computer of heb je andere softwarematige problemen waar je zelf niet uit komt? Dan bieden wij je onze “hulp op afstand” service. Met deze service kunnen wij snel en eenvoudig helpen op afstand.

Hulp aan huis

Soms zijn er ook situaties waarin wij ter plekke aanwezig moeten zijn om een probleem of storing te verhelpen. Dit kan zowel thuis als op kantoor gerealiseerd worden. Wij beschikken altijd over de benodigde tools om je snel van dienst te kunnen zijn.

Backup & Installatie

Heb jij ook behoefte aan ICT ondersteuning ?

laten we beginnen

Staat je idee er niet tussen?
Wij vinden een oplossing op al je wensen.